середа, 27 квітня 2011 11:02

Тайванський конкурент Chevrolet Volt набирає "сотню" за 6,5 секунд

Маловідомий тайванський автовиробник Luxgen показав власний електромобіль. Концепт Neora дебютував на автосалоні в Шанхаї. Зовнішнім виглядом автомобіль нагадує відомий американський Chevrolet Volt.

Luxgen Neora - повнорозмірний седан з європейською зовнішністю і електричною силовою установкою. Автомобіль дебютував у Китаї як концепт.

Строгий анфас з великої радіаторною решіткою і незвичним для ока логотипом, модні діоди, чіткі лінії передніх фар - саме вони і ріднять Neora з Volt - і оригінальної форми великий передній бампер роблять автомобіль схожим на "європейця". Форми кузова машини створені без особливих вишукувань, як зазвичай буває на східних концептах.

"Обличчя" автомобіля створювалося виходячи з трьох основних критеріїв: привабливість, аеродинаміка і економія палива.

Передньопривідна "Неора" оснащена 180-кіловатним електромотором. При вазі машини в 1600 кг, розгін до "сотні" становить 6,5 секунд. Максимальна швидкість становить 250 км / ч. Високоефективна батарея здатна заряджатися до 80% всього за годину, а пробіг машини на одній повній зарядці становить 400 км.

Зараз ви читаєте новину «Тайванський конкурент Chevrolet Volt набирає "сотню" за 6,5 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі