середа, 22 вересня 2010 12:45

"Chevrolet" показав новий "Aveo" (ФОТО)

Загальний стиль дизайну нового Aveo витриманий у стилі концепту Aveo RS, раніше показаного на мотор-шоу в Детройті, Женеві і нещодавно на Московському автосалоні. Chevrolet поки не опублікувала фотографій салону, але очікується, що дизайн інтер"єру також буде відповідати стилю Aveo RS.

Новий Aveo довший і ширший за попередника, і, як обіцяє GM, за обсягом багажного відділення буде серед кращих у своєму класі. На європейських ринках в базову комплектацію Aveo включені електропідсилювач рульового управління, АБС і електронна система стабілізації.

У Європі Aveo буде доступний з лінійкою з чотирьох бензинових моторів, включаючи два варіанти 1,2-літрового двигуна, з потужністю 70 і 86 к.с., двигун 1,4 л, потужністю 100 к.с. і 115-сильний мотор об"ємом 1,6 л. Вперше буде запропоновано дизельний силовий агрегат з турбонаддувом і системою "Старт/Стоп", з варіантами потужності в 75 і 90 к.с. У парі з моторами будуть встановлюватися п"яти-і шестиступінчаста механічна коробка передач, а шестідіапазонний "автомат" буде доступний для машин з двигунами 1,4 і 1,6 л.

Продажі нового Aveo 2012 модельного року почнуться в Європі влітку наступного року. Модель буде доступна і в кузові седан.

uzr.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Chevrolet" показав новий "Aveo" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі