понеділок, 30 березня 2020 11:54

Стартували продажі нового седана Genesis G80

Суббренд компанії Hyundai Motor - Genesis показав новий автомобіль. Дизайн новинки схожий на попередні моделі. У салоні є 14 дюймовий екран мультимедійної системи з цифровою панеллю приладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota тестує новий Yaris

Автор: Фото autoreview
  Genesis показав новий седан
Genesis показав новий седан

Genesis G80 має систему автоматичного екстреного гальмування, запобігання зіткненню, функцію "допомогу в русі по шосе", яка дозволяє автомобілю автоматично змінювати смуги руху. Седан має автоматичну коробку передач.

Автор: Фото autoreview
  Genesis показав новий седан
Genesis показав новий седан

Новий Genesis G80 побудований на платформі кросовера GV80, з поздовжнім розташуванням двигуна та базовим заднім приводом. Автомобіль має бензинові турбодвигуни 2.5-літровий на 305 к.с. і 3.5-літровий потужністю 375 к.с. та трилітровий турбодизель 278 к.с. Продажі розпочалися 25 березня у Південній Кореї. Початкова ціна 843 тис грн.

Південнокорейський автовиробник Hyundai провів онлайн-трансляцію, під час якої представив свою новинку - електричний концепт-кар Prophecy.

Зараз ви читаєте новину «Стартували продажі нового седана Genesis G80». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі