субота, 19 жовтня 2019 22:05

Справжній "Бетмобіль", Dodge Viper і Ford Mustang - показали кращі суперкари України
25

Суперкари на презентації виїзної локації Party Place Project
Фото: Володимир Мукан
Суперкари на презентації виїзної локації Party Place Project
Суперкари на презентації виїзної локації Party Place Project
Суперкари на презентації виїзної локації Party Place Project
Суперкари на презентації виїзної локації Party Place Project

Більше двох десятків суперкарів показали сьогодні у Києві. Машини привезли на територію сервісу Nanoprotec на столичній Кільцевій дорозі. Там відбувалася презентація мобільної виїзної локації Party Place Project.

При вході на захід поставили "Бетмобіль". Такий можна було побачити у фільмі "Бетмен" 1989 року. Це один із трьох екземплярів, який знімали у кінострічці. Його придбали у кіностудії Warner Bros. Pictures і реставрували. Машина побудована на базі Chevrolet Caprice й оснащена 5-літровим двигуном BMW.

Біля сцени розмістили великий модернізований американський причеп Airstream. Він виготовлений із полірованого алюмінію, має заокруглений дизайн корпуса. З нього на заході пригощають напоями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велетенські крила та багато хрому: на OldCarLand показали 3 неймовірних Cadillac

На локації суперкарів виставили більше десятка американських найпотужніших серійних моделей. Серед них Ford Mustang, Chevrolet Camaro різних поколінь. Їх у США зараховують до "поні кар" - компактних дводверних машин зі спортивним дизайном. Більшість із них мають двигуни потужністю понад 330 к.с. Показали й доволі рідкісного "американця" для України Dodge Viper із 8-літровим силовим агрегатом. Для розгону до 100 км/год автомобілю достатньо близько 4 секунд, залежно від модифікації.

Із британських марок були Rolls-Royce і Bentley. Їх привезли із компанії Еxotic Сars, що дає на прокат суперкари. Крім цього, можна було побачити найпотужніші спортивні машини Audi, BMW, Porsche, Mazda.

Яскравим дизайном чимало уваги привертав німецький гібрид BMW i8. Його силова установка розвиває потужність до 362 "коней", максимальна швидкість машини – 250 км/год. Йому достатньо 4,8 секунди для прискорення до "сотні".

Два тижні тому колекцію сучасних суперкарів компанії Еxotic Сars показали в рамках найбільшого технічного фестивалю OldCarLand. Він відбувався 4-6 жовтня у Державному музеї авіації по вул. Медова, 1. Під час проведення заходу понад 800 машин виставили серед 88 літаків і гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «Справжній "Бетмобіль", Dodge Viper і Ford Mustang - показали кращі суперкари України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі