пʼятниця, 31 серпня 2018 14:33

Skoda показала дизайн нового Rapid

  З'явилась перша інформація про нову Skoda Рапид. Фото: auto.24tv.ua
З'явилась перша інформація про нову Skoda Рапид. Фото: auto.24tv.ua

Skoda опублікувала ескізи концепт-кара Vision RS, який дасть уявлення про те, як буде розвиватись дизайн моделей сімейства RS в майбутньому, а також продемонструє стилістику нової компактної моделі. Публічний дебют прототипу відбудеться восени на автосалоні в Парижі.

Довжина концепт-кара Skoda Vision RS становить 4356 мм, ширина – 1810, висота – 1431 мм. Колісна база становить 2 650 мм. Таким чином прототип коротший нижчий, але ширший від Rapid, а його колісна база при цьому трохи більша, пише auto.24tv.ua.

Особливістю концепт-кара став кузов з різкими гранями виштамповок, вузька трикутна головна оптика, передній бампер з обрамленням повітрозабірників з карбону, задній спойлер і дифузор, ймовірно, також виконані з вуглепластику. Інформації про силову установку Vision RS поки що немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вражає: конструктори Lego склали повноцінний електромобіль

Найпопулярніший кросовер серед європейців - німецький Volkswagen Tiguan. Про це свідчить статистика продажів кросоверів за 7 місяців нинішнього року. Купили більш ніж 188 тис. авто. Це на 16% більше ніж торік.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала дизайн нового Rapid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі