пʼятниця, 10 жовтня 2008 17:02

Порушника правил дорожнього руху ловили 10 екіпажів ДПС

Красноярським даїшникам довелося задіювати десять екіпажів ДПС для того, щоб затримати водія, який кілька разів підряд грубо порушив правила дорожнього руху. Як повідомляє "Інтерфакс", один з патрульних екіпажів ГІБДД помітив автомобіль, який рухався без номерів, і спробував зупинити його для перевірки документів. Проте водій не підкорявся вимозі інспектора і вирішив сховатися.

В ході погоні, в кінці якої за порушником гналися вже 10 екіпажів, водій кілька разів проїздив світлофори на червоне світло, перетинав суцільну лінію розмітки і виїжджав на смугу зустрічного руху. Після того, як порушник розігнався до 170 кілометрів на годину співробітники ГІБДД застосували зброю і зробили 12 пострілів по колесах машини.

Водій і пасажир автомобіля спробували сховатися, а водій в ході затримання чинив опір, тому інспекторам довелося застосувати проти нього сльозоточивий газ. За результатами медичного огляду, в крові водія опинилося близько двох промілле спирту на літр, що майже в сім разів перевищує максимально допустиму в Росії норму (0,3 промілле на літр крові).

Зараз ви читаєте новину «Порушника правил дорожнього руху ловили 10 екіпажів ДПС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі