понеділок, 27 серпня 2012 09:52

Porsche показала нові Carrera S і 4S
5

Фото: Фото: porsche.com

Компанія Porsche опублікувала перші офіційні фото повнопривідних версій купе і кабріолета 911 - Carrera 4 та Carrera 4S. Віртуальний показ випереджає дебют "живих" спорткарів на вересневій виставці в Парижі, але технічні характеристики виробник поки не розкриває.

Розповсюдження офіційних фотографій можна вважати способом переконатися в тому, що відмінності екстер'єру повнопривідних спорткарів від задньопривідних будуть мінімальними: Carrera з приводом на всі колеса, крім традиційного шильдика на кормі, отримала світловідбиваючу смугу між задніми ліхтарями.

Одну від одної 911 Carrera 4 та Carrera 4S можна буде відрізнити так само, як і моноприводні спорткари: менш потужна версія розташовує двома овальними оконечнікамі випускної системи, а у 4S їх - чотири. Лінійка силових агрегатів для Porsche 911 також не зазнає жодних змін, але, за деякими даними, повнопривідні 911 отримали злегка перероблену підвіску.

Крім того, передбачається, що у спорткарів змінилася споряджена маса, що має вплинути і на динаміку, проте точні технічні характеристики в Porsche обіцяють розкрити ближче до прем'єри. Поки відомо лише, що 911 Carrera 4 отримає 350-сильний шестициліндровий мотор об'ємом 3,4 л, а Carrera 4S буде розташовувати 400-сильним 3,8-літровим двигуном.

Нагадаємо, раніше була опублікована нова порція шпигунських фотознімків з прототипом Porsche Cayman на черговий стадії дорожніх випробувань.

Зараз ви читаєте новину «Porsche показала нові Carrera S і 4S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі