понеділок, 14 травня 2012 09:37

Porsche 918 Spyder вперше помітили на дорожніх тестах
6

Фото: Фото: motorauthority.com

Передсерійний прототип гібридного суперкара Porsche 918 вперше помічений фотошпигунам на дорожніх тестах в Німеччині. Судячи зі знімків, він отримав дещо видозмінений порівняно з концептом дизайн і більш просторий салон.

Як зазначають деякі експерти, дорожній екземпляр Porsche 918 отримав дещо інше оформлення передньої частини, капот спрощеної форми і довші двері. Це і дозволяє говорити про збільшений простір салону. Помітно також, що більш вертикальним стало лобове скло. Дах родстера складається з двох знімних карбонових панелей.

Повнопривідний суперкар оснащений гібридною силовою установкою, що складається з 4,6-літрового V8 і двох електродвигунів. Сумарна потужність силових агрегатів перевищує 760 к.с. і розганяє автомобіль до 100 км/год приблизно за 2,8 секунди. Разом з тим розрахункова витрата палива Porsche 918 не повинна перевищити 3 літрів на 100 км.

У Цуффенхаузені збираються побудувати тільки 918 примірників свого гібридного суперкара. Виробництво Porsche 918 Spyder стартує 18 вересня 2013 року. В одному з прийнятих в Європі форматів цю дату можна записати, як 9/18.

Зараз ви читаєте новину «Porsche 918 Spyder вперше помітили на дорожніх тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі