четвер, 26 червня 2014 19:29

Овни обирають Audi TT, а Тільці практичні Skoda Octavia - автомобільний гороскоп

Овни обирають Audi TT, а Тільці практичні Skoda Octavia - автомобільний гороскоп

На думку астрологів, автомобіль варто обирати не лише виходячи зі своїх фінансових можливостей, але і за знаком зодіаку.

Овен. Відмінні риси цього знака - активність і бажання бути попереду всіх. Реалізувати це можна лише на потужному спортивному автомобілі. До того ж, Овнам властива тяга до вишуканості і краси, так що автомобіль повинен бути не лише потужним, але і стильним. Будь-яка модель Ferrari, Audi TT, Subaru Impreza - за кермом будь-якого з цих автомобілів Овен буде відчувати себе "у своїй тарілці".

Телець. Серйозний, сильний, свого не упустить - такий типовий представник цього знака. Машину він обирає, в першу чергу, надійну і практичну:автомобіль має бути безпечним і простим в обслуговуванні. По таким характеристикам Тельцям підійдуть Skoda Octavia, Opel Astra, Toyota Corolla і інші моделі, які доставляють найменшу кількість проблем і клопоту.

Близнюки. Їх суперечлива натура сама не зрозуміє, чого вона хоче: то їм хочеться чого-небудь спортивного, з потужним "табуном" під капотом, а то - компактного і красивого... В ідеалі, в гаражі Близнюка має бути кілька автомобілів, які можна було б змінювати в залежності від цілей і власного настрою. Якщо ж говорити про однин автомобіль, то Близнюкам, як нікому іншому, підійдуть кросовери. Nissan Juke, Mazda CX-5, Honda CR-V, Skoda Yeti - характер у такого автомобіля буде таким же неоднозначним, як і у його власника.

Рак. Його без перебільшення можна назвати найсімейнішим знаком зодіаку. Головне для будь-якого Раку - щоб рідним і близьким було зручно і комфортно. На машину це правило поширюється в повній мірі. Будь-який універсал з просторим салоном (будь то Mitsubishi Lancer або Skoda Octavia Combi) - ідеальне авто, на думку Раків.

Лев. Він - Цар і цим все сказано. Представницький клас - це саме те, що підкреслить натуру будь-якого Лева. Автомобіль обов'язково повинен бути дорогим, солідним, відмінно керованим (Левам подобається домінувати) і якісним. Представникам цього царського  знаку підійдуть такі марки, як Infiniti, Lexus або Mercedes

Діва. Акуратність і логічність - основа характеру представників цього знаку. Для Діви автомобіль насамперед засіб пересування. Вимога до нього одна, але дуже важлива: він повинен представляти собою вдале поєднання ціни та якості. Вибираючи автомобіль, Діва швидше за все зверне увагу на машини типу Nissan Qashqai або Kia cee'd.

Ваги. Незважаючи на загальну врівноваженість характеру, до вибору машини вони підходять досить оригінально. Чим незвичніша і "ексклюзивніша" модель, тим більше ймовірність, що вона приверне їх увагу. Ті, у кого є можливість, купують собі Alfa Romeo або Jaguar, більш "скромними" Терезам доводиться задовольнятися, наприклад, Citroen C5.

Скорпіон. Він завжди і у всьому прагне зайняти високе положення, продемонструвати свій сильний характер. Автомобіль для Скорпіона - це елемент іміджу, а також показник статусу. Саме тому представники цього знака частіше за інших обирають великі повнопривідні позашляховики. Зовнішність Hummer або BMW одразу говорить про статус її власника.

Стрілець. Це повітряний знак, і він не любить, коли його свободу щось обмежує. До машини це відноситься повною мірою. Стрілець може обрати або великий автомобіль (типу Nissan Pathfinder), або просто модель з просторим салоном (Citroen С4 та ін) - в них він буде почувати себе найбільш комфортно.

Козеріг. Він упертий і впевнено йде до своєї мети, що б не трапилося. Крім того, він реально дивиться на світ і знає ціну всьому, що його оточує. З поєднання цих рис характеру Козерога, вимоги до його автомобіля виходять наступними: це має бути потужна модель з класичним силуетом, без будь-яких сміливих експериментів в зовнішньому вигляді. Infiniti FX, Volvo S60, Honda Accord - ось те, що може сподобатися Козерогові.

Водолій. Творчій і активній натурі цього знака протипоказана повсякденна рутина. Незвичайний автомобіль - це спосіб урізноманітнити своє життя, внести в неї крапельку креативу і навіженства. Водолії не проти придбати який-небудь ретро-кар (причому, чим старіше і екзотичніше буде виглядати машина, тим краще) або просто модель з нестандартною зовнішністю (Nissan Cube, наприклад, цілком підійде).

Риби.Обираючи автомобіль, вони повністю довіряють своїй інтуїції. Їх ідеал - це плавні лінії і обтічний кузов (мабуть, позначається вплив стихії води). Залежно від достатку, Риби можуть вибрати і розкішний Bugatti, і більш скромну Mazda 6.

Вірити автомобільному гороскопу чи ні - вирішуйте самі. Пам'ятайте, що при виборі машини ваш знак зодіаку - це не головне. Набагато важливіше, щоб автомобіль приносив радість і задоволення від водіння.

Зараз ви читаєте новину «Овни обирають Audi TT, а Тільці практичні Skoda Octavia - автомобільний гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі