пʼятниця, 22 квітня 2011 17:01

Оновлений Mercedes-Benz E63 AMG оснастили турбованим мотором
10

Фото: Фото: Вести

Нью-Йоркський автосалон став місцем прем'єри модернізованого седана Mercedes-Benz E63 AMG. Зберігши цифри індексу, седан отримав принципово інший мотор, більш економічний і технологічний. Крім того, Е63 AMG тепер оснащується іншою трансмісією.

У Mercedes-Benz знову роблять спробу відмовитися від атмосферних двигунів для своїх "заряджених" моделей, що пройшли підготовку в тюнинг-ательє AMG. Цього разу модернізації зазнав найшвидший седан з цієї стайні. "Заряджений" Е-клас замість звичного 6,2-літрового "атмосферника" отримав турбований мотор.

Новий двигун при робочому обсязі в 5,5 літра розвиває 518 кінських сил у базовій версії. Попередній силовий агрегат мав у своєму розпорядженні 525 "коней". Але в AMG передбачили цю обставину і пропонують для E-class традиційний AMG Performance Package, у рамках якого потужність двигуна зростає до 550 кінських сил. Завдяки новому двигуну, доповнюють у AMG, седан став на 22% ефективніше.

Модернізований Е63 AMG отримав, крім усього іншого, і нову трансмісію - семиступінчастий "автомат" Speedshift МСТ. Розробники кажуть, що навчили його функції "старт-стоп" і запропонували чотири варіанти роботи, які крім традиційних спортивних включають і економічний. Седан оснащується адаптивною підвіскою, новим підсилювачем керма і гальмами.

Зараз ви читаєте новину «Оновлений Mercedes-Benz E63 AMG оснастили турбованим мотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі