понеділок, 26 червня 2023 10:45

Нову версію мініатюрного електрокросовера Citroen розкупили за 10 годин
3

Позашляховий варіант мініатюрного міського електрокара Citroen Ami Buggy розкупили всього за 10 год.

Попит на найдоступніший електрокросовер Citroen перевершив усі очікування, пише офіційний сайт концерну Stellantis. Електромобіль Citroen My Ami Buggy випустили лімітованою серією у 800 авто. Їх розпродали у восьми країнах Європи за лічені години.

"Найбільше покупців виявилося на батьківщині електрокара. У Франції придбали 430 автівок. Це вже друга серія Citroen My Ami Buggy. У 2022 році зібрали 50 машин дебютної партії. Спочатку цим планували й обмежитися, але на прохання клієнтів випуск моделі відновили. Очікується і третя серія з 200 авто, які продаватимуть поза межами ЄС. Зокрема у Туреччині, Марокко та заморських територіях Франції", – ідеться у повідомленні.

Позашляховий варіант мініатюрного міського електрокара
Фото: Citroen
Позашляховий варіант мініатюрного міського електрокара
Позашляховий варіант мініатюрного міського електрокара

Новий Citroen My Ami Buggy є позашляховою версією мініатюрного електромобіля. Кросовер важить менше 500 кг і не має традиційних дверей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes показав футуристичний електросуперкар майбутнього

Авто завдовжки 2,41 м важить 485 кг і коштує від €7790. Це найкомпактніший і найдоступніший кросовер французької марки. Від стандартної моделі він відрізняється пластиковим обвісом і дугами замість дверей.

Електромобіль оснащений 8-сильним мотором і батареєю ємністю 5,5 кВт*год. Він розвиває 45 км/год і має запас ходу в 70 км. У низці європейських країн для керування настільки малопотужним авто не потрібні водійські права.

Citroen My Ami Buggy отримав також спеціальну модифікацію для людей з інвалідністю.

У мережу потрапили фото нового кросовера Chevrolet Equinox четвертого покоління. Компактний автомобіль дебютує до кінця поточного року.

Chevrolet Equinox повернувся до гранованого дизайну, який став іще виразнішим. Бензинову модель випускатимуть паралельно з електричним Equinox. Розсекретили модель у Китаї, адже саме в цій країні кросовер випускають. Автівку також збирають у Канаді та Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «Нову версію мініатюрного електрокросовера Citroen розкупили за 10 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі