четвер, 08 вересня 2011 10:29

Найпотужніший кабріолет BMW 6 серії отримав 4,4-літровий двигун

Ательє Alpina не готує до Франкфуртського автосалону прем'єру версії кабріолета BMW 6 серії.

На стенді бюро Alpina у Франкфурті відбудеться прем'єра Alpina B6 Bi-Turbo. Кабріолет отримав 4,4-літровий бензиновий двигун з подвійним наддувом, модифікований інженерами компанії, завдяки чому розвиває тепер 507 л.с. і 700 Нм крутного моменту. Потужність кабріолета від Alpina рівно на 100 к.с. більше за ту, яку має BMW 650i.

За допомогою 8-ступеневого "автомата" Switch Tronic кабріолет розгониться до 100 км / год за 4,8 сек, стверджують у Alpina. Його максимальна швидкість зафіксована на позначці 311 км / год. При всьому цьому кабріолет відрізняється досить скромним апетитом - менше 11 л на 100 км шляху.

Зовні Alpina B6 відрізняється від своєї "прародительки" буквально кількома штрихами. У компанії підібрали кабріолету нову "взуття" - багатоспицеві колісні диски, а також забезпечили кузов карбоновими елементами. У їх числі накладка на передній бампер і задній спойлер.

Крім того, в Alpina готові розглянути побажання клієнта з модернізації салону кабріолета, але про вартість кінцевого продукту поки нічого конкретного не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Найпотужніший кабріолет BMW 6 серії отримав 4,4-літровий двигун ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі