середа, 20 травня 2020 13:00

Медик позичив службову машину, аби навчитися краще кермувати

Медик позичив службову машину, аби навчитися краще кермувати
Авто лишили біля річки. Фото: Facebook

У Тернополі жінка-медик "позичила" службове авто для того, аби повправлятися в їзді.

Про такий випадок у Facebook написав депутат міської ради Тернополя Андрій Шкула.

"Сьогодні десяток волонтерів з #підвези_медика_Тернопіль виїхали, аби допомогти медичним працівникам з довколишніх сіл дістатись до роботи чи з роботи додому...Тим часом ось цей казенний красень довгенько припаркований біля Івачівської водойми. Може, зле комусь стало, а може, просто, погода кльова...Фото друзі скинули.... Я обов'язково з'ясую хто і що там робив. Окрім того, поцікавлюсь долею усіх отих помпезно переданих (ніби й не один раз) автівок та досягненнями/витратами пов'язаними з ними. Особливо в час карантину. М'яко кажучи злий ... особисто сам, не раз, підвозив медиків з цієї служби...", – написав Шкула.

Через кілька хвилин депутат розповів, що трапилося насправді.

"Написала в приват жінка-медик, котра й кермує тим авто. Вважаю, що це пояснення тут також має право бути. Жінка пояснила, що завідувач амбулаторії села поряд. До водойми поїхала аби водійські навики вдосконалити. Авто ж там залишила, аби пройтись берегом. Подібного використання транспорту в майбутньому, запевнила пані, не допускатиме", – пише Шкула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогі та колекційні: за скільки продають радянські авто в США

У компанії Volkswagen вирішили відмовитися від виробництва моделей Polo, Golf та Passat.

Зараз ви читаєте новину «Медик позичив службову машину, аби навчитися краще кермувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі