четвер, 14 квітня 2011 12:25

Lexus показав концептуальний гібрид LF-Gh
22

Lexus оприлюднив зображення свого нового концепт-кара, який вважають прототипом майбутнього седана GS. Концепт одержав гібридну силову установку й агресивну зовнішність: Lexus LF-Gh демонструє новий підхід до японського дизайну.

У назві концепту зафіксований його посил - Lexus Future Grand Hybrid - гібридне майбутнє Lexus. Проте якою саме силовою установкою споряджений великогабаритний седан, поки не повідомляється.

Судячи з усього, в Lexus мають намір відмовитися від нинішньої стилістичної концепції. Про нову хвилю кажуть, що вона буде поєднувати в собі "твердість і м'якість, енергетику і заспокоєння". LF-Gh отримав оригінальне оформлення передньої частини з екзотичною фальшрадіаторною решіткою. Сміливим рішенням називають оформлення задніх фар і бампера.

Думка про те, що LF-Gh суть прототип майбутнього GS, навіяна схожістю розмірів - розміри колісної бази у нинішнього GS і концепту збігаються, хоча концепт дещо перевершує Lexus GS за іншими напрямами. Всі відсутні дані японці обіцяють оприлюднити під час прем'єри концепту, яка призначена на автосалон у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Lexus показав концептуальний гібрид LF-Gh». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі