пʼятниця, 03 жовтня 2008 13:25

Lexus показав IS 250 зі складним дахом (ФОТО)

В четвер в Парижі відбулася прем"єра LexusIS250c - купе-кабріолета на базі моделі IS 250. Зовні цей автомобіль успадкував від седана тільки капот і такі елементи дизайну, як передні фари, дверні ручки і бічні дзеркала. Решта всіх панелей кузова піддалася змінам. В результаті, загальна довжина машини збільшилася на 70 міліметрів, а двері стали довшими на 300 міліметрів.

Створюючи цей автомобіль, конструктори приділили особливу увагу механізму складання даху і аеродинаміці кузова. В результаті жорсткий алюмінієвий верх, що складається з трьох секцій, забирається всього за 20 секунд, а коефіцієнт опору повітрю IS250c з піднятим дахом майже такий же, як у седана - 0,29 проти 0,27.

Мотор - V-образну "шестірку" об"ємом 2,5 літра і потужністю 208 кінських сил - кабріолет успадкував від IS 250 разом з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Lexus показав IS 250 зі складним дахом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі