середа, 17 серпня 2011 09:52

Lexus CT 200h отримав агресивну спортивну версію
5

Фото: Фото: Lexus

Слідом за низкою інших моделей компанії Lexus "спортивну" версію F отримав і гібридний хетчбек CT 200h. Втім, на відміну від того ж IS-F у випадку з компактною моделлю японці обмежилися зовнішніми доопрацюваннями і оновленням бортового устаткування.

Для топових комплектацій Lexus CT 200h тепер доступний опціональний пакет F-Sport. Завдяки аеродинамічному обваженню хетчбек виглядає трохи більш агресивно. Його оснастили не тільки розвиненими бамперами з новою радіаторною решіткою, але і 17-дюймовими колесами особливого дизайну. Крім того, до списку нюансів обробки входять перфорована шкіра на кермі, матовий алюміній на передній панелі, алюмінієві накладки на педалі і шкіряна обробка сидінь.

У Lexus повідомили і про те, що разом із зовнішніми доповненнями хетчбек CT 200h отримає і деякі механічні вдосконалення, але в основному йдеться про більш жорстку підвіску з трохи зменшеним кліренсом за прикладом інших моделей з F-сімейства. Про те, щоб модернізувати силову установку, в Lexus поки не думають - вона і без того може працювати в чотирьох режимах, включаючи спортивний. Найбільш компактний представник марки оснащєний атмосферним мотором об'ємом 1,8 л і електродвигуном, що розвивають в сумі 136 к. с.

Скільки буде коштувати пакет F-Sport, поки не повідомляють, але доступний він стане наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Lexus CT 200h отримав агресивну спортивну версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі