середа, 15 січня 2014 11:35

Корейці презентували розкішний седан Hyundai Genesis
11

Компанія Hyundai привезла в США розкішний седан Genesis нового покоління. Ця машина буде продаватися не тільки тут і в себе на батьківщині, але і в Європі. Експерти вважають, що задньопривідний корейський седан є конкурентом в Е-класі. Хоча самі працівники Hyundai не втомлюються натякати на представницький клас.

Автомобіль отримав велику кількість нових систем, включаючи технологію стеження за смугою руху, дзеркала, відстежують "сліпі зони", head-up дисплей, що проектує зображення на лобове скло, систему автоматичної активації гальмівної системи при загрозі ДТП, активний круїз-контроль і багато іншого.

Всередині автомобіля 9,2-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Деякі елементи салону нагадують моделі BMW. В якості силових агрегатів будуть служити бензинові V6 і V8 від попередника. Крім заднього, для новинки буде доступний повний привід.
Зараз ви читаєте новину «Корейці презентували розкішний седан Hyundai Genesis». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі