середа, 30 жовтня 2013 13:23

Канадці представили розкішний суперкар MK5 за 139 тисяч доларів

Канадська компанія Magnum Cars представила свою першу дорожню модель - екстремальний суперкар MK5. За задумом розробників, новинка складе конкуренцію таким малосерійним спортивним машин, як BAC Mono, KTM X - Bow, Ariel Atom і V?HL 05.

Габаритна довжина відкритого двомісного спорткара Magnum становить 3914 міліметрів, ширина - 1884 міліметра, а висота - 1069 міліметрів. Новинка має середньомоторну компоновку, задній привід, підвіску на подвійних поперечних важелях зі штангами - штовхачами як на болідах Формули -1, регульовані амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості, а також карбонові кузовні панелі, для яких передбачена система їх швидкої заміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужні гальма та хороша керованість: тест-драйв Volkswagen Polo sedan

Спорткар оснащений 250 -сильним чотирициліндровим бензиновим двигуном з "червоною зоною", що починається на 11 тисячах обертів на хвилину. Агрегат працює в парі з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач. З нуля до "сотні" Magnum MK5 , маса якого складає всього 545 кілограмів, здатний прискорюватися за 3,2 секунди. Максимальна швидкість - 240 кілометрів на годину. Новинка також комплектується диференціалом підвищеного тертя на задній осі, чотирипоршневими гальмівними механізмами, карбоновими "ковшами" з шеститочковими ременями безпеки, камерою заднього виду, обшитим замшею рульовим колесом з вбудованим дисплеєм, куди виводиться час кола і дані телеметрії, і 18- дюймовими колісними дисками з покришками розмірності 225 /40 спереду і 265 /35 ззаду.

Тираж моделі MK5 буде обмежений 20 екземплярами в рік. Перші замовники отримають свої автомобілі до кінця 2014 року. Вартість новинки - 139 тисяч доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Канадці представили розкішний суперкар MK5 за 139 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі