середа, 17 квітня 2024 14:07

Honda представила нову лінійку електрокарів
4

Японська корпорація Honda представила нову лінійку електромобілів Ye.

До неї увійшли моделі P7, S7 та GT Concept, повідомляє виробник. Автомобілі будуть представлені виключно на ринку Китаю паралельно з лінійкою e:N. Електромобілі Honda з Китаю популярні в Україні, тож вони можуть потрапити й на наш ринок.

Моделі Ye P7 та Ye S7 першими надійдуть у продаж у кінці цього року. Вони схожі, бо побудовані на новій архітектурі Honda EV. Автомобілі будуть доступні у версіях з заднім та повним приводом.

Електрокари надійдуть на ринок Китаю
Фото: Honda
Електрокари надійдуть на ринок Китаю
Електрокари надійдуть на ринок Китаю
Електрокари надійдуть на ринок Китаю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honda представила практичний бюджетний кросовер, який вдвічі дешевший за Duster

"Задньопривідні моделі будуть налаштовані так, щоб дати водію чітку спортивну керованість, а повнопривідні будуть мати високу потужність", - каже виробник.

Honda презентувала також спортивне купе GT Concept. Технічних характеристик не розкривають, але що купе буде першим автомобілем бренду з екраном для пасажира. Серійна модель на базі Ye GT CONCEPT має надійти у продаж до кінця 2025 року.

Корейська компанія Hyundai представила бюджетний кросовер Hyundai Creta 2024.

Один з основних суперників Renault Duster виявився також вдвічі дешевшим.

Зовнішність авто виконали у стилі сучасного Hyundai Tucson з інтегрованими фарами та Santa Fe з його "квадратною" стилістикою.

Зараз ви читаєте новину «Honda представила нову лінійку електрокарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі