середа, 29 червня 2011 16:28

Фотошпигуни зловили чотирьохдверний BMW 6 Series на випробуваннях
5

Фотошпигунам вдалося підловити чотирьохдверний варіант BMW 6 Series під час дорожніх випробувань. Завдяки отриманим зображенням можна зробити висновок, що серійна модифікація концептуального BMW Gran Coupe виглядатиме менш радикально.

У порівнянні з концептуальною розробкою, показаною в Парижі, кузов прототипу має досить мало змін: більш спокійну пластику бамперів, практичні ручки дверей і форму оконечніков вихлопної системи. Очевидно, зовнішність новинки підігнали під вигляд нинішнього покоління 6 серії. Найімовірніше, від великого купе новинка одержить і платформу, і гаму силових агрегатів.

Так, повідомляється, що чотирьохдверна модифікація 6 серії отримає рядну 320-сильну "шістку" і 407-сильний турбований V8, а також турбодизель. Не виключається і поява М-версії з 560-сильним двигуном від седана BMW M5, прем'єра якого ще має відбутися у Франкфурті. Всі двигуни будуть агрегатуватися з 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Проте досі точно не відомо, як саме називатиметься новинка. Баварцям належить зробити вибір між двома варіантами - BMW 6 Series GT або BMW Gran Coupe, як і у концепт-кара. Основним конкурентом седана називають Mercedes-Benz CLS.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зловили чотирьохдверний BMW 6 Series на випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі