середа, 15 червня 2011 14:42

В інтернеті опублікували перші офіційні фото седана BMW M5

В інтернеті опублікували перші офіційні фото седана BMW M5

У глобальну Мережу просочилися перші офіційні фотографії серійної модифікації наступного покоління седана BMW M5, широка прем'єра якого повинна відбутися на Франкфуртському автосалоні. Вартість седана після початку продажів, за деякими даними, перевищить 100 тис. євро.

Судячи з фотографій, опублікованих німецьким виданням AutoZeitung, серійна версія "зарядженого" седана 5 серії не дуже відрізнятиметься від прототипу М5, представленого на Шанхайському автосалоні. Деяких змін зазнали хіба що дзеркала заднього виду. Детальна технічна інформація буде оприлюднена тільки наступного тижня. Поки що відомо, що в новому поколінні BMW M5 отримає восьмициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом, що розвиває 552 к.с. і 680 Нм. Зазначено, що основна частина крутного моменту буде доступна вже з 1500 об / хв.

За допомогою 7-ступінчастою КПП DCT седан розганяється до 100 км / год за 4,4 сек. Максимальна швидкість становить 305 км / год. За деякими даними, на північноамериканському ринку для BMW M5 будуть пропонувати ще й 6-ступінчасту механічну КПП, але остаточно ситуація проясниться тільки наступного тижня. Тоді ж, не виключено, буде озвучена і вартість седана, яка, за деякими припущеннями, становитиме на німецькому ринку більше 100 тис. євро.

Перший публічний показ новинки відбудеться 23 червня на М-фестивалі, який пройде на трасі Нюрбургринга.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті опублікували перші офіційні фото седана BMW M5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі