вівторок, 11 квітня 2017 10:55

Ford створила унікальну колиску для дітей

Ford створила унікальну колиску для дітей

Американська автокомпанія виготовила незвичайну колиску для малюків - вона імітує поїздку на машині. Назва колиски - Max Motor Dreams.

Творення такого ліжечка зумовлене тим, що немовлята найкраще сплять у машинах - їх заколисує вібрація автомобіля і монотонний гул двигуна.

"Після довгих років спілкування з мамами і татами ми знаємо, що батьки новонароджених часто відчайдушно потребують тільки в одному - хорошому сні. Але в той час, коли дитина засинає в машині, бідним батькам все одно доводиться не спати - і не спати за кермом. Для багатьох з них Max Motor Dreams може поліпшити повсякденне життя", - пояснив творець бебі-пристрою Алехандро Лопес Браво, передає gogetnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення легенди: Jaguar воскресить ретро-авто

Це "розумне" ліжко. У нижній частині Max Motor Dreams має низькочастотний динамік, який відтворює шум двигуна. Також ліжечко повільно погойдується і може рухатися, ніби машина повертає. Ще його укомплектували світлодіодною системою освітлення. Воно блимає, як вуличні ліхтарі.

"Родзинкою" колиски є також і те, що вона може запам'ятовувати, при якому "маршруті" дитина найкраще засинає.

Ford випустив пілотну версію колиски, але планує найближчим часом запустити масове виробництво Max Motor Dreams.

Минулого року американська компанія Happiest Baby презентувала смарт-ліжко Snoo. Воно має технологію автозаколисування: різні режими заколисування в залежності від гучності плачу дитини.

Зараз ви читаєте новину «Ford створила унікальну колиску для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі