вівторок, 11 грудня 2018 17:00

Для українських водіїв створили корисний сервіс

  Сервіс також надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно. Фото: ТМ
Сервіс також надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно. Фото: ТМ

Перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу тепер можна у два кліки.

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ презентував новий електронний сервіс. Кожен водій самостійно зможе перевірити, чи було видано свідоцтво за вказаним номером, повідомили в прес-центрі МВС.

"Онлайн-сервіс простий у використанні. Щоб впевнитися, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося, достатньо ввести його серію та шестизначний номер у відповідні поля, - каже начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. - Якщо інформація міститься в Єдиному державному реєстрі МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з'явиться вся інформація, зазначена на бланку свідоцтва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна писати Кличку - для киян створили цікавий додаток

Сервіс також надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року, її оновлення здійснюватиметься щомісячно.

"Сервіс буде корисний не тільки громадянам, але і бізнесу. Можливість самостійно перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу може убезпечити ринок від шахрайства при отриманні транспортних послуг, при найманні працівників на роботу, каршерінгу та купівлі авто", – додав Криклій.

У Києві запрацював таксі-сервіс "Тачку!". Користувачі служби можуть самі визначати ціну своєї поїздки. Згідно з правилами сервісу, користувач сам прописує початкову і кінцеву точку своєї подорожі, а також встановлює ціну за проїзд. Водії відповідно вибирають вигідні та зручні замовлення. Сервіс не визначає ціну поїздки автоматично.

Зараз ви читаєте новину «Для українських водіїв створили корисний сервіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі