четвер, 12 січня 2017 12:58

Чим вразить новий Audi Q8
7

Німецький автовиробник на автошоу у Детройті представив свою новинку - суперзаряджений кросовер Audi Q8.

Зовні він схожий на свого попередника - Q7. В усьому іншому Q8 - принципово нова розробка.

Це гібридний позашляховик з системою повного приводу Quattro і 8-ступінчатою коробкою "автомат". Його паливний двигун має 333 к.с., а 100-кіловатний електромотор - 136 к.с. На електротязі без підзярядки може їхати 60 км, загальний запас ходу - 1000 км.

Максимальна швидкість кросовера - 250 км / год. До "сотні" розганяється за 5,4 сек. На 100 км шляху в комбінованому циклі витрачає 2,3 літра палива.

Своїми габаритами Audi Q8 сягає 5,02 м у довжину , 2,04 м у ширину і 1,7 м у висоту.

Його найближчими конкурентами вважають BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Салон, окрім шкіри і нубуку, оброблений алюмінієм, карбоном і склом. Має проекційний дисплей з доповненою реальністю . Всю ширину кузова прикрашає світлодіодна оптика, переда autoreview.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford знову вироблятиме легендарний пікап

Особливість новинки - вона не має жодних ручок і кнопок - лише сенсорні датчики. Двері можна відкрити тільки натисканням на сенсорну панель у вигляді чотирьох кілець на стійках дверей. Всередині авто клавіш фактично немає - замість них використовуються сенсорні панелі. Зі звичних кнопок лише "аварійка" і клавіші управління склопідйомниками. Як наголошують розробники, це вбереже авто від крадіжок.

Audi Q8 вийде на ринок 2018 року.

Нещодавно японський підрозділ Audi підготував унікальний суперкар R8 - Star of Lucis - на честь нової частини серії відеоігор Final Fantasy XV. Ця модель має набір косметичних змін. Коштує вдвічі більше, ніж звичайна R8- 50 млн ієн (близько $465 тис.).
Зараз ви читаєте новину «Чим вразить новий Audi Q8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі