пʼятниця, 19 серпня 2016 11:51

Новий кросовер Audi отримав спецверсію

Новий кросовер Audi отримав спецверсію

Компанія Audi представила "заряджену" комплектацію нової моделі компактного кросовера Q2.

Спецверсія отримала назву Edition #1 — на честь старту продажів компактного кросовера, повідомляє Motor.

Вона буде відрізнятися від стандартної наявністю "спортивного" кузовного обвісу з лінійки S-Line. Кузов кросовера пофарбований в темно-сірий колір, а пороги, розширювачі колісних арок і нижня частина бамперів — у чорний. Крім того, модель отримала чорну решітку радіатора, чорні корпуси бічних дзеркал і чорні 19-дюймові колісні диски.

У список стандартного оснащення увійшли світлодіодні фари і ліхтарі, спортивні сидіння, кермове колесо з шкіряною обробкою і декоративне підсвічування інтер'єру, що пропонує на вибір 10 різних кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компактний кросовер Audi Q2 отримав нагороду за свій дизайн

Audi Q2 Edition #1 можна буде замовити з будь-яким двигуном, доступним для цієї моделі. До лінійки входять бензинові мотори об'ємом 1,0, 1,4 і 2,0 л, а також дизелі 1,6 і 2,0. Коробки передач — "шестиступінчаста" механіка і семиступінчастий "робот" DSG. Повний привід доступний за додаткову плату.

Німецька марка представила особливу комплектацію нової моделі. Фото 2

Продажі спецверсії Audi Q2 почнуть у вересні, перші машини надійдуть до дилерів у кінці осені.

Нагадаємо, купеподібний кросовер Audi Q8 побудують на архітектурі поточного покоління моделі Q7. Проте, машина посяде верхню сходинку в ієрархії кросоверів марки.

Зараз ви читаєте новину «Новий кросовер Audi отримав спецверсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі