пʼятниця, 30 березня 2012 09:15

Chevrolet почав готувати кросовер на базі Buick Encore
5

У ряді компактних кросоверів від концерну GM до представленим недавно Buick Encore і Opel Mokka додасться ще один, від бренду Chevrolet. Компанія не розкриває деталей про майбутню модель, але в Мережу просочилися зображення моделі, відправлені в патентне бюро.

Очікується, що це буде майже повний аналог двом названим вище моделям, перероблений відповідно з фірмовими стандартами та стилістикою бренду Chevrolet. Крім того, кросовер повинен бути недорогим.

Передбачається, що в моторній гамі для новинки будуть представлені базовий 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 113 к.с., турбований 1,4-літровий агрегат, що споживає бензин і розвиваючий 138 к.с., а також 1,7-літровий дизельний мотор потужністю 128 к.с. Повідомляється також, що автомобіль отримає повний привід.

Ймовірно, новинка буде також продаватися на ринку США. Останнім часом автовиробники стали пропонувати своїм американським покупцям все більш компактні автомобілі. Тому поява ще одного гравця в сегменті компактних кросоверів не кого не здивує. Нині Chevrolet продає в США модель Equinox, яка є найбільш компактним представником "позашляхової" лінійки Chevrolet.

Дату прем'єри моделі або початку продажів компанія не озвучує.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet почав готувати кросовер на базі Buick Encore». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі