четвер, 26 січня 2012 10:46

Chevrolet випустив на "холодні" тести конкурента Porsche і Ferrari
6

Новий Chevrolet Corvette з'явиться вже цього року. Фотошпигунам вдалося сфотографувати нове покоління суперкара, закутаний в непроникний камуфляж, під час "холодних" дорожніх тестів.

З двигуном ситуація поки не зрозуміла: суперкар цілком можуть забезпечити сучасним трилітровим V8 з турбонаддувом, що розвиває близько 400 л.с. За припущенням порталу Autocar, такий "Корвет" міг би позиціонуватися як конкурент спорткарам від Porsche і Ferrari.

Тим не менш, базовим мотором для суперкара, найімовірніше, стане традиційний "атмосферник", просто трохи більш технологічний, ніж раніше. Сьогоднішнє покоління оснащується 6,2-літровим V8, що розвиває 430 к.с., а для С7 виробник може запропонувати 5,5-літровий 450-сильний мотор.

Що стосується кузова, то, судячи зі знімків, новий Corvette отримає трохи збільшену колісну базу і укорочений передній свес. Задній, навпаки, може злегка подовжитися. Незважаючи на збільшені габарити, вага купе, швидше за все, зменшиться - відомо, що в GM збираються широко застосовувати карбон і алюміній.

Так чи інакше, ситуація остаточно проясниться вже цього року. Концерн General Motors вже витратив $131 млн на підготовку конвеєра підприємства в Кентуккі до запуску виробництва нового Chevrolet Corvette.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet випустив на "холодні" тести конкурента Porsche і Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі