четвер, 28 березня 2019 14:43

Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу

Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу
Українці купили 4 найдорожчих позашляховиків світу Rolls-Royce Cullinan. Фото: instagram.com/vehicles.exclusive

Українці купили 4 найдорожчі позашляховики світу Rolls-Royce Cullinan. Дозволена виробником квота на нашу країну - 6 авто.

Нові Rolls-Royce засвітилися в Києві і Дніпрі. Позашляховик вибирають тільки в чорному кольорі, пише topgir.com.ua.

Купити таке авто в Україні можна від 12,5 млн грн. Його називають царем позашляховиків. Важить 2,6 т, має двигун об'ємом 6,75 л, розганяється до 250 км/год. Система повного приводу під'єднує в автоматичному режимі задні колеса, коли пробуксовують передні. Машина проходить півметровий брід, автоматично регулює тиск шин, залежно від типу дорожнього покриття. Під час зупинок для зручності висадки пасажирів кузов опускається на 4 см.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford закриває заводи в Росії

Позашляховик має понад 20 систем допомоги водієві. Серед них - адаптивний круїз-контроль, що самостійно підтримує дистанцію відносно машини попереду, автоматична система зупинки за виявлення перешкод.

28 березня в Києві на проспекті Валерія Лобановського, 119 трапилась аварія з автомобілями Lada Kalina, Chevrolet Lacetti, BMW X6, Mitsubishi Lancer, Renault Logan і Daewоo Nexia. Водій BMW на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу і врізався в інші машини.

Зараз ви читаєте новину «Четверо українців купили найдорожчий позашляховик світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі