середа, 30 березня 2016 18:08

BMW тестує гібридну версію кросовера X1
5

Компанія BMW приступила до тестів гібридної версії кросовера X1. Фотошпигунам вдалося вперше сфотографувати автомобіль під час дорожній випробувань.

Продажі моделі в Європі почнуться до кінця нинішнього року, передає інтернет-видання AutoNews.

Якщо не вважати лючок зарядної розетки на передньому крилі, зовнішність новинки повністю повторює стандартну версію автомобіля. Невеликі зміни очікуються лише на приладовій панелі в салоні автомобіля.

До складу гібридної силової установки увійде 1,5-літровий бензиновий двигун TwinPower Turbo з трьома циліндрами і подвійним наддувом, електромотор і літій-іонна акумуляторна батарея. ДВС буде приводити в рух передні колеса, а електродвигун – задні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Land Rover створить конкурента для BMW X6

За попередніми даними, сумарна потужність машини складе 224 к. с. До 100 км/год автомобіль буде розганятися за сім секунд. Запас ходу на одній електротязі складе близько 40 км.

Нагадаємо, автовиробник BMW вивів на дорожні тести новий "заряджений" седан M5. Незважаючи на повне маскування помітно, що у автомобіля нові бампери, в тому числі передній з збільшеними повітрозабірниками

Зараз ви читаєте новину «BMW тестує гібридну версію кросовера X1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі