понеділок, 21 липня 2014 14:46

Батальйону "Миколаїв" подарували броньований КамАЗ
7

Батальйону міліції спеціального призначення Миколаїв, бійці якого приймають участь в АТО, місцеві бізнесмени подарували броньований КамАЗ. Машину доопрацюють і відправлять на фронт.

В суботу, 19 липня, автомобіль був переданий заступником генерального директора групи компаній Orexim Юрієм Козирем начальнику УМВС України в Миколаївській області Артуру Мерікову, передає Преступности.НЕТ.

Так, за словами Козиря, даний КамАЗ спочатку був виготовлений як броньований інкасаторський автомобіль. "Ми з перших днів створення нашого миколаївського батальйону спецпризначення надаємо посильну допомогу нашим хлопцям, які захищають кордони України", - зазначив він. Камаз купили у одного з банків.

У свою чергу Артур Меріков зазначив, що на даний момент спецтранспорт трохи доопрацюють - перефарбують, посилять броню, модифікують для перевезення людей - і відправлять в зону АТО, де його буде використовувати спецбатальйон Миколаїв.

Також, за словами начальника облувс, броня даного КамАЗа здатна витримати кулю калібру 7,62 мм і різні осколки від гранат і снарядів.

Варто відзначити, що це вже не перший Камаз, який отримають бійці Миколаєва. Як повідомлялося раніше, Миколаївський тепловозоремонтний завод відремонтує, модернізує і обладнає броньованими пластинами корпусу ще дві вантажівки.

Зараз ви читаєте новину «Батальйону "Миколаїв" подарували броньований КамАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі