понеділок, 29 серпня 2011 09:46

Автомобіль з "Рожевої пантери" продають на аукціоні
7

Фото: Фото: Pinkpanthercar

Наступного вікенду на аукціон буде виставлено один з найбільш незвичайних автомобілів світу, що був створений та існує в єдиному екземплярі - The Pink Panter Car. Як видно з назви, створювали цей екземпляр для шоу "Рожева пантера", яке йшло в США в 1969-1976 роках.

Автомобіль був побудований в 1969 році відомим голлівудським дизайнером Джеєм Орбергом, який створював машини для фільмів. Серед його творінь DeLorean з "Назад у майбутнє", брутальний Knight Rider KITT, "Бетмобіль" з "Бетмана" 1966 і 1989 років, General Lee з фильму "Дурні з Хаззарда", Ford Gran Torino з фильму "Старскі і Хач" і навіть транспортний засіб на "ножному приводі" з "Флінстоунів".

"Рожева Пантера" з початку свого створення і після закінчення самого шоу належала своєму автору, Орбергу. У 2007 році автомобіль був проданий на аукціоні за 88 тис. фунтів стерлінгів. Його нинішній власник вирішив перепродати "нерухомість". Річ у тому, що автомобіль представлений у своїй "рідній" комплектації. Незважаючи на поважний вік, машина ні разу не зазнавала модифікації. Кузов пережив лише невеликий косметичний ремонт заради збереження рожевої фарби в її оригінальному блиску.

Нині автомобіль не на ходу. Повідомляють, що при продажу в 2007 році "Рожева Пантера" цілком могла пересуватися самостійно. Втім, це не так важливо, тому що машина не ліцензована для дорого загального користування.

"Рожева Пантера" буде виставлена ??на продаж в інтернет-аукціоні 4 вересня. Того ж дня машину покажуть на виставці Chelsea Auto Legends Show. Ціна, яку має намір виручити власник авто, становить 50-100 тис. фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль з "Рожевої пантери" продають на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі