вівторок, 05 серпня 2014 18:54

"АвтоКрАЗ" може створити складальне виробництво в Болівії

"АвтоКрАЗ" може створити складальне виробництво в Болівії
Фото:tsn.ua

АТ "АвтоКрАЗ" (Кременчук Полтавської області), єдиний в Україні виробник великовантажних автомобілів, планує створити складальне підприємство у Багатонаціональній державі Болівія.

Згідно прес-релізу ПАТ "АвтоКрАЗ" питання про створення в цій країні крупновузлового складального виробництва вантажівок КрАЗ обговорювалося в ході візиту керівництва "Зовнішньоторговельної фірми " КрАЗ" в Болівії на минулому тижні.

"Причому питання стояло про створення єдиного складального виробництва вантажівок і для цивільного сектора, і для військового", - уточнюється в прес-релізі.

В ході візиту керівники Кразу провели ряд зустрічей з керівництвом Міністерства промисловості і економіки Болівії, Міністерства громадських робіт, Головнокомандувачем армії, парламентським комітетом з промисловості.

"У ході переговорів приймаючою стороною було зазначено, що проект з "АвтоКрАЗом" добре вписується в плани болівійського уряду щодо економічного розвитку держави в частині організації складального підприємства з високим рівнем локалізації виробництва", - наголошується в повідомленні.

Як очікується, зібрані в Болівії вантажні автомобілі планується реалізовувати на внутрішньому ринку цієї країни, а також поставляти в країни Латинської Америки.

"Враховуючи позитивний досвід створення складальних виробництв у В'єтнамі та на Кубі, а також високі компетенції АвтоКраЗу в питаннях великовузлового складання, обидві сторони розраховують на успішне здійснення цього проекту", - повідомляється в прес-релізі.

"АвтоКрАЗ" випускає 33 базові моделі, більше 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи у всіх галузях економіки і Збройних силах України. У січні-липні 2014 року компанія випустила 610 автомобілів, що на 44,2% перевищило показник аналогічного періоду 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоКрАЗ" може створити складальне виробництво в Болівії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі