субота, 03 березня 2018 18:41

Авто, яке найчастіше купляли українці з початку року

Авто, яке найчастіше купляли українці з початку року
З початку року чаще всього українці купляли Volkswagen Golf. Фото: Yahoo

Асоціація "Укравтопром" підрахувала продажі автомобілей і сказала, яку машину найбільше купляли українці з початку року.

Про це повідомляє "Автовод".

У минулому році перше місце за кількістю продажів займав Kia Sportage. Проте за 2 місяці 2018 року ситуація змінилась і на перше місце вибився "німець". За даними "Укравтопром" з початку року в Україні найбільше продавався Volkswagen Golf, за січень-лютий в Україні 726 разів купляли автомобіль цієї моделі.

Golf почав набирати популярність в Україні ще з 2017, минулого року він увійшов в топ-20 популярних авто українського ринку. Крім того, цей автомобіль посідає перше місце у рейтингу найпопулярніших автомобілів Європи. В Україні машини Volkswagen Golf наявні у двох виконаннях: у вигляді універсалу, який має позначення SportWagen, або ж в класичному кузові "хетчбек". Дилери пропонують різні варіанти двигунів Golf "хетчбек": літрові на 85 і 100 кінських сил, а також двигуни 1,4 л з потужність 125 або 150 кінських сил. SportWagen, який і вивів Volkswagen Golf в лідери продажів, на українському ринку комплектують лише 2-літровим дизелем із 6-ступінчастим "автоматом" DSG.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі міста отримали право забороняти дизельні автомобілі

У Києві відбулася призентація Tesla Model 3, яка є найновішим електромобілем компанії Tesla. В Україні електрокар з'явився раніше ніж в багатьох інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «Авто, яке найчастіше купляли українці з початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі