четвер, 10 січня 2013 09:27

Audi готує гібридний концепт A6 Sportback e-tron
10

Фото: Фото: audi.com

Компанія Audi планує поповнити своє сімейство електромобілів і гібридів e-tron. На автосалоні у Франкфурті виробники мають намір представити відповідну модифікацію Audi A6, яка, крім нової силової установки, отримає ще і кузов типу Sportback.

Нині сімейство Audi e-tron включає в себе оснащені електромоторами версії моделей А1, А3, R8 і концептуальний прототип e-tron Spyder Concept, представлений ще в 2010 році. Крім того, на одній з китайських виставок виробники демонстрували електрифіковану версію подовженого седана A6 L.

Восени ж цього року, за даними порталу Autobild.De, Audi продемонструє концептуальну модель A6 Sportback e-tron. Джерела видання не виключають, що демонстрація прототипу буде означати намір виробника поповнити сімейство А6 ще одним кузовом - подобою п'ятидверного хетчбека, на додаток до седана та універсала. Чим саме будуть відрізнятися А6 Sportback і А7, не уточнюється.

За деякими відомостями, прототип отримає гібридну силову установку, яку планується скласти з дволітрового бензинового турбомотора потужністю близько 300 кінських сил і 100-сильного електродвигуна. Така силова установка, як очікується, зможе прискорювати прототип до 100 км/год менш, ніж за 5 секунд, а середня витрата палива має становити близько 2,5 л палива на 100 км. Крім того, концепт зможе проїжджати в суто електричному режимі від 75 до 100 км. Серійні перспективи прототипу Audi A6 Sportback e-tron поки не ясні.

Зараз ви читаєте новину «Audi готує гібридний концепт A6 Sportback e-tron». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі