четвер, 26 березня 2020 11:41

30-градусний мороз не пошкодив нового електромобіля Mercedes

Компанія Daimler невдовзі розпочне випуск електричного Mercedes-Benz EQV. Щоб новинка потрапила до покупців без дефектів, її тестують у різних екстремальних умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Tesla модернізує зупинене виробництво за час простою

Нещодавно Mercedes пройшов випробування у Швеції, на спеціальному полігоні, розташованому біля Північного полярного кола. Під час тестів розробники перевіряли всі системи автомобіля - силову установку, батарею, обігрівач салону, програмне забезпечення, інтерфейс і швидку зарядку. Вона заряджає батарею від 10% до 80% за 45 хв.

Автор: Фото media.daimler.com
  Mercedes EQV пройшов зимові тести
Mercedes EQV пройшов зимові тести

Тести новинка пройшла на відмінно. Зарядка працювала незалежно від температури.

Mercedes EQV з'явиться у продажу цього літа. Він є другою моделлю лінійки Mercedes-Benz EQ після кросовера EQC. Автомобіль пропонують у звичайній і подовженій версіях. В обох випадках має двигун на 204 к.с. і батарею ємністю 100 кВт/г. Запас ходу - 405 км, максимальна швидкість – 160 км/год. Ціна на електромобіль €70 тис. - 2 118 697 грн.

У Німеччині помітили Mercedes-Benz E-Class майже без камуфляжу. Оновлене купе з'явиться на ринку ще до кінця цього року.

Зараз ви читаєте новину «30-градусний мороз не пошкодив нового електромобіля Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі