четвер, 25 червня 2009 11:11

"Шахтар" застрахував Кубок УЄФА на 50 тисяч євро

"Шахтар" застрахував Кубок УЄФА на 50 тисяч євро

Страхова компанія "АСКА" і футбольний клуб "Шахтар" підписали угоду про страхування Кубка УЄФА. Згідно цьому документу, компенсація у разі знищення через пожежу, вандалізм, пограбування або механічні пошкодження при зберіганні і транспортуванні срібної чаші складе 50 тисяч євро.

Багато футболістів "Шахтаря" виявили бажання привезти почесний трофей до себе на батьківщину. Єврокубок вже побував у Львові, Хмельницькому, Ізяславі, Дніпропетровську, Лозові, а найближчим часом буде представлений у Кіровограді і Києві.

Природно, демонстрація призу викликає ажіотаж серед любителів футболу. Адже окрім спілкування з футбольними кумирами вболівальники дістають можливість сфотографуватися на тлі Кубка. Кубок УЄФА цілодобово знаходиться під охороною, але все таки страховка ще нікому не заважала.

- Ми усвідомлюємо всю відповідальність, яка тепер лежить на нас, - сказав президент страхової компанії "АСКА" Олександр Сосіс. - Але я щиро сподіваюся, що з Кубком все буде в порядку. Для нас не складе труднощів відшкодувати матеріальні збитки. Але це не просто витвір мистецтва - це справжній футбольний раритет, невід"ємна частина спортивної історії.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" застрахував Кубок УЄФА на 50 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі