четвер, 25 червня 2009 15:34

П"ятову подарували шоколадний Кубок УЄФА (ФОТО)
15

Завойований "Шахтарем" Кубок УЄФА продовжує своє турне по містах України. І сьогодні, 25 червня, як і планувалося, прийшов час споглядати почесний трофей жителям і гостям Кіровограда. Сюди його привіз голкіпер "гірників" Андрій П"ятов.


Кортеж з міліцейських машин благополучно супроводжував Андрія П"ятова, трофей і його охорону до першого пункту призначення - кіровоградської облдержадміністрації. Андрій нагородив губернатора Кіровоградської області Василя Моцика жовтим воротарським светром і м"ячем зі своїм підписом, за що взамін отримав книгу про історію кіровоградського краю і видатних людей цього регіону. До речі, в цьому виданні Андрію П"ятову відведено місце на 591-ій сторінці.

З вищезгаданого пункту Андрій вирішив передислокувати срібну чашу в міську мерію, причому власноручно, благо ці дві будівлі один від одного знаходяться метрах у двохстах. Мало того, що Андрій став володарем найпочеснішої нагороди Кіровограда - "Золотого знаку" I ступеня, а також медалі "За заслуги". П"ятов просто "розтанув", коли йому презентували точну, але трохи зменшену копію Кубка УЄФА в шоколадному варіанті!

Прес-служба ФК "Шахтар"
















Зараз ви читаєте новину «П"ятову подарували шоколадний Кубок УЄФА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі