субота, 26 жовтня 2013 13:52

"Не хочу залишатися в Україні, але за збірну ще сподіваюся зіграти" - Алієв

"Не хочу залишатися в Україні, але за збірну ще сподіваюся зіграти" - Алієв
Алієв не хоче залишатися в Україні. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо -2" Олександр Алієв ще сподівається зіграти за збірну України.

"Я не хочу залишатися в Україні. У мене була можливість грати в дублі. Але я вибрав варіант виступати саме за "Динамо – 2" у першій лізі, де маю хорошу ігрову практику. Оскільки я знаю, що тут рівень набагато вищий, ніж у тому ж дублі. Грати з хлопцями, які на десять років молодші за мене, не бачу сенсу", сказав Алієв в інтерв'ю "Українському Футболу".

"Зрозумійте, на "Динамо" моє життя не закінчується. Якщо не тут, то буду виступати в іншому клубі. Головне, у мене є бажання і сили. А ще - дуже хочу зіграти за національну збірну. Чи є конкретика? Поки ніякої. Для мене не має принципового значення, за який клуб виступати. Хоча приховувати не буду, що хотілося, щоб цей ФК ставив перед собою серйозні завдання", - додав він.

Нагадаємо, раніше в інтернеті з'явилося відео на якому півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв був помічений з сигаретою.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу залишатися в Україні, але за збірну ще сподіваюся зіграти" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі