вівторок, 07 травня 2024 16:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Все всіяно трупами росіян: знищений населений пункт Роботине показали на відео
8

Показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине
Фото: скріншот
Показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине
Показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине
Показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине
Показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине

Бійці 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" показали зруйноване російськими загарбниками село Роботине на Запоріжжі, яке нині окупанти знову активно штурмують.

Безрезультатні криваві атаки росіян призвели до того, що трупами ворогів всіяно підступи до цього населеного пункту. Кадри з Роботиного показали у Telegram-каналі DeepState.

Також повсюди видно десятки одиниць знищеної захисниками ворожої техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувалося на фронті: повідомили останні новини

"Усе навколо всіяно трупами, спаленою технікою московитів, але вони продовжують лізти, як зомбі, безперестанку. Можна побачити наслідки "банзай-атак" у вигляді підбитої одиниці або поодинокі залишки виродків в окопах, ямах та руїнах. Закріпитися русні там важко, адже вони самі зрівняли все із землею", - зазначили у DeepState.

Автори проєкту додали, що ситуація у районі Роботиного залишається дуже складною та динамічною. Населений пункт перетворився нині на "просто суцільну сіру зону, руїни та смерть, які за собою несе московія".

Російські війська просунулися на південний захід від Авдіївки, на заході Запорізької області та на лівому березі Херсонської області.

Окупанти незначно просунулися на північний захід від Сватового. Геолокаційні кадри показують, що російські війська незначно просунулися на схід від Стельмахівки та на південь від Крохмального, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також продовжувались обмежені наступальні дії на Сіверському напрямку на північний схід від Бахмута, однак підтверджених змін лінії фронту не було.

Інтенсивні бої тривали на східних флангах Часового Яру в районі Богданівки (на північний схід від Часового Яру) та Іванівського (на схід від Часового Яру).

Зараз ви читаєте новину «Все всіяно трупами росіян: знищений населений пункт Роботине показали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі