пʼятниця, 06 вересня 2019 13:31

Поліція затримала чоловіка, який катував дітей і знімав із ними порно

Поліція затримала чоловіка, який катував дітей і знімав із ними порно
Затримали батька, який катував своїх дітей. ФОТО: НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

5 вересня у Вінниці працівники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали 32-річного вінничанина, який підозрюється у катуванні своїх дітей і розповсюдженні порнографії.

Підозрюваний – 32-річний житель Вінниці, у якого на вихованні перебувають двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини, яку 2017-го судом позбавили батьківських прав, передає прес-центр МВС.

Діти недоглянуті, проживають в антисанітарних умовах, сплять на підлозі на матраці.

Слідчі встановили, що у вихованні чоловік застосовує до малолітніх дітей фізичне насильство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали киянина, який знімав дитяче порно

Також затриманого звинувачують у розповсюдженні порнографії.

"Чоловік у групах у мобільних додатках розповсюджує фото- та відеоматеріали, що містять дитячу порнографію. Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі підозрюваного слідчі вилучили електронні носії інформації. Під час досудового розслідування встановлять походження матеріалів, що містять дитячу порнографію, та дітей, зображених на них", - говорить начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос.

Поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 301 ККУ - ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів та ч.2 ст. 127 ККУ - катування.

Кіберполіція затримала 53-річного іноземця, який фільмував дитячу порнографію та схиляв дітей до дій сексуального характеру.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала чоловіка, який катував дітей і знімав із ними порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі