середа, 17 квітня 2024 13:21

У Вінниці мати намагалася втопити власного сина у річці: дитину дивом врятували
4

Майбутній оперативник врятував життя дитині, яку намагалась втопити матір
Фото: vn.npu.gov.ua

У Вінниці мати намагалася втопити власного сина у річці.

Його вдалося врятувати завдяки небайдужому майбутньому оперативнику, який швидко зреагував на ситуацію. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Так, надзвичайна ситуація сталася у понеділок, 15 квітня на набережній у Вінниці. Зазначається, що курсант ХНУВСу Артем Макаров почув дитячий крик, а зрозумівши звідки він доноситься, побачив, як жінка штовхає хлопчика в річку, а потім, занурившись разом із ним у воду, намагається втопити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі громадянина України підозрюють у вбивстві чотирьох безхатьків

"Чоловік не розгубився, стрибнув у річку та витягнув восьмирічну дитину на берег. На місце події прибули "Поліція" та "Швидка", хлопчика госпіталізували з переохолодженням, а його сорокарічну мати = затримали у процесуальному порядку. Мотиви такої поведінки наразі невідомі", - йдеться у повідомленні.

Під час процесуального керівництва Вінницькою окружною прокуратурою слідчі відділу поліції № 1 Вінницького райуправління оголосили підозру затриманій особі за статтею, яка стосується спроби вбивства неповнолітньої особи.

Жінка може покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі або довічного ув'язнення.

Військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомили про підозру в умисному вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві.

За даними слідства, ввечері 7 квітня на верхній станції столичного фунікулера між підозрюваним і компанією молодиків виник конфлікт.

Під час інциденту підозрюваний штовхнув одного із підлітків. Той головою розбив віконне скло та отримав травми у вигляді різаних ран шиї, від яких помер до приїзду лікарів.

Підозрюваного затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці мати намагалася втопити власного сина у річці: дитину дивом врятували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі