вівторок, 10 вересня 2019 11:53

Їжа для сексу: ТОП продуктів, які допоможуть тобі в ліжку - секрети від секс шоп "Насолода"

Які продукти чоловікам і жінкам варто додати в повсякденний раціон для підвищення сексуальної активності - секрети від секс шоп "Насолода" https://sex-shop.ua.

В якому стані знаходиться ваше лібідо? Чи часто Ви чуєте "давай не сьогодні"? І чи пам'ятаєте ви коли був останній раз? Для тих, хто знайомий з такою ситуацією, ми склали ТОП продуктів-афродизіаків, які обов'язково варто купити наступного разу в магазині!

  Їжа для сексу: ТОП продуктів, які допоможуть тобі в ліжку - секрети від секс шоп "Насолода"
Їжа для сексу: ТОП продуктів, які допоможуть тобі в ліжку - секрети від секс шоп "Насолода"

Продукти для підвищення сексуальної сили чоловіків:

- Перепелині яйця. Містять рибофлавін і пантотенову кислоту, дають енергію, регулюють гормональний обмін і покращують потенцію.

- Житній хліб. Дуже багатий на фітинову кислоту, яка бере участь у виробленні тестостерону - основного чоловічого гормону. Коли тестостерон в порядку - чоловік завжди на висоті.

- Селера. Багатий на вітамін С, кальцій, калій, фосфор, а також андростенон (чоловічий феромон). Можна замінити на шпинат, петрушку, цибулю, кріп, капусту. Підвищують сексуальне бажання і тривалість секс-ігор.

- Горіхи і насіння. Мигдаль, фісташки, волоський горіх, фундук в рази підвищують рівень тестостерону. Відмінне комбо - вживати разом з медом. Дарують гарний настрій і енергію, щоб "хотілося і моглося".

- Морепродукти. Ікра (червона, чорна), лосось, окунь, скумбрія, креветки, мідії. Багаті жирними кислотами, йодом, цинком. Покращують вироблення сперматозоїдів і якість ерекції.

Топ продуктів для підвищення лібідо у жінок:

- Шоколад (не менше 70% какао). Відповідає за серотонін - гормон щастя, бадьорить, вводить в почуття ейфорії і легкої закоханості.

- Авокадо. Стимулює бажання і підвищує секс-активність, тому що містить фітостерон. А також дарує сили і бадьорість для нових поз в ліжку.

- Яблука. Вся справа в поліфенолах і антиоксидантах, які покращують кровообіг і якість природної змазки.

- Банани. Містять калій і залізо: насичують кров, покращують її циркуляцію; ефедрин - відповідає за гормон щастя в організмі.

Звичайно, це не всі афродизіаки, що існують. Але добрий початок. І погодьтеся, тут немає сліз фенікса, пера павича або драконівського зуба. Всі продукти доступні в вашому найближчому супермаркеті. І звичайно, що після одного прийому в їжу, лібідо не зросте до небес, а ось при регулярному вживанні ваше сексуальне життя заграє новими барвами!

Зараз ви читаєте новину «Їжа для сексу: ТОП продуктів, які допоможуть тобі в ліжку - секрети від секс шоп "Насолода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі