субота, 04 травня 2024 21:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні

Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні
Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Фото: Getty Images

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні.

Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке до Трампа.

За словами джерела, цей план не обговорюється в медійному просторі, щоб "не втрачати важелі впливу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримка України: генерал США сподівається, що Трампа не оберуть

Водночас, під час виборчої кампанії, експрезидент США Дональд Трамп, який знову бажає повернутися в Білий дім, наголошуватиме на його існуванні, не вдаючись у подробиці.

Співрозмовник видання зазначив, що Трамп зосередиться на простому повідомленні про те, що він припинить війну, намагаючись залучити американських виборців, що сподіваються на мир.

"Він хоче зупинити вбивство. Це як наліпка на бампері: Трамп припинить вбивство", - пояснив він.

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп у разі перемоги на виборах планує змусити членів НАТО збільшити витрати на оборону до 3% ВВП.

Він вважає, що країни-члени Альянсу повинні зробити більше внеску в колективну оборону на тлі загроз з боку Росії та Китаю. Про це з посиланням на джерела пише The Telegraph.

За задумом Трампа, правила витрат слід змінити таким чином, щоб допомога Україні не зараховувалась у суму витрат на оборону.

Зараз ви читаєте новину «Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі