вівторок, 20 квітня 2010 12:07

Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб

Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб

Запорізькі комуністи, які планують відкрити в місті на День Перемоги пам"ятник Сталіну, застерігають націоналістів від спроб осквернити їх творіння.

Про це заявив лідер запорізьких комуністів, народний депутат Олексій Бабурін, передає "Репортер Запорожья" з посиланням на місцевий обком КПУ.

"З урахуванням істерики, яка сталася з націоналістами з приводу установки пам"ятника Й.В Сталіну в Запоріжжі, ми приділяємо пильну увагу питанням охорони пам"ятника і безпеки ветеранів під час його відкриття" - відзначив Бабурін.

"Одразу застерігаю, ті гарячі голови, у яких свербітимуть руки, що ми їх швидко остудимо, і всі, хто посягне на пам"ятник Й.В. Сталіну, отримають по заслугах. Охороною пам"ятника займатимуться не дилетанти, а професіонали. Нам зголосилися допомагати ветерани спецслужб і правоохоронних органів", - заявив Бабурін.

За його словами, озброєна охорона вже приступила до своєї роботи і на даний момент виконує свої функції в Києві, де завершується виготовлення пам"ятника.

"Виходячи з того, що виготовлення пам"ятника сплачене з рахунку обласного комітету КПУ, витікає, що він знаходитиметься на балансі обкому партії і буде нашою власністю. Будь-яке посягання на пам"ятник зупинятиметься, виходячи із законів України про захист власності і майна" - заявив Бабурін.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі