пʼятниця, 26 квітня 2024 08:12

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ може завдати нових масованих ударів по Україні - у ЗСУ назвали терміни

РФ може завдати нових масованих ударів по Україні - у ЗСУ назвали терміни
Україна має готуватися до масованих російських ударів. Фото: tvoemisto.tv

Росія може знову завдати масованих ударів по Україні до того, як прибуде озброєння з нового пакета допомоги від Сполучених Штатів Америки.

Окупанти можуть застосувати ракети, безпілотники та інше озброєння для ударів. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіщо окупантам Часів Яр - аналітики пояснили

"Ворог підступний і ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Зокрема, до масованої атаки до прибуття ще озброєння від наших міжнародних партнерів",- сказав він.

За словами речника, важливим є і той факт, що загарбники постійно намагаються змінювати свою тактику.

"Намагаються підшуковувати різні терміни, бити в різний час різними засобами. Тому наша задача зараз просто приготуватися і чекати коли ми вже отримаємо посилення наших систем ППО і не тільки", - додав Євлаш.

Сполучені Штати Америки вже розпочали постачати в Україну деякі боєприпаси із нового пакета допомоги. Йдеться про ті, що є найбільш нагальною потребою ЗСУ, заявив на брифінгу речник Пентагону Патрік Райдер.

Водночас він не назвав конкретних термінів постачання та обладнання, яке надається Україні.

Зараз ви читаєте новину «РФ може завдати нових масованих ударів по Україні - у ЗСУ назвали терміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі