неділя, 05 травня 2024 09:24

"У Бога на плечі - шеврон з українським прапором": Зеленський привітав українців з Великоднем

"У Бога на плечі - шеврон з українським прапором": Зеленський привітав українців з Великоднем
Президент Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем. Фото: president.gov.ua

Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало справжнє значення цього слова.

Адже всі українці стали одне одному ближніми. А колишній сусід порушив усі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. На цьому у своєму привітанні з Великоднем наголосив президент Володимир Зеленський.

"Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі – шеврон з українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після найтемнішої ночі приходить день": Сирський звернувся до українців

Президент нагадав, що Великдень символізує звільнення душі людини від рабства зла й темряви. Перемогу добра й справедливості, перемогу життя над смертю.

"За все це ми боремось 802 дні поспіль. 802 дні, коли воля протистоїть мороку, доблесть протидіє терору. 802 дні нашого спротиву, які можна описати словами з Євангелія від Іоанна: "А Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що всіх нас об'єднує цього дня одна спільна молитва.

"За всіх наших бійців, які зустрічають Великдень в окопах і на позиціях. За наших воїнів світла, які стримують демонів на всіх напрямках. За тих, хто дотримується в житті ще однієї заповіді: захищати Україну. За те, щоб усі вони повертались живими. За всіх наших цивільних людей, які щодня важко працюють, аби держава була міцною, аби успішно долала нечисту. За тих, хто живе й працює для цього. За всіх наших дітей. Не за віком мужніх хлопчиків і дівчаток, у яких Росія вкрала дитинство, але які, попри все, не розучились усміхатися й вірити в диво. За всіх наших матерів і батьків, у яких забрали щасливу, спокійну старість. Та які, попри все, тримаються й піклуються по нас", - зазначив президент.

Служба безпеки України закликала громадян дотримуватися заходів безпеки під час святкування Великодня.

Зокрема, СБУ закликає українців обмежити відвідування масових заходів через загрозу обстрілів російськими окупантами.

Зараз ви читаєте новину «"У Бога на плечі - шеврон з українським прапором": Зеленський привітав українців з Великоднем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі