середа, 04 грудня 2019 10:39

Рік Металевого Пацюка: хто почуватиметься найкраще

Рік Металевого Пацюка: хто почуватиметься найкраще
Покупка дому чи дачі у 2020 році буде вдалою. Фото: astrozodiac.net

2020-й – рік Металевого Пацюка – войовничого, різкого, нетерплячого. Ці ж якості будуть проявлятися у людях. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вони ставатимуть безжальними один до одного, егоїстичні наміри ставитимуть вище інтересів інших, - говорить астролог. - Бракуватиме милосердя. Не варто розраховувати на подарунки долі. Заробітки знижуються. Знадобиться уміння господарювати економно".

За словами астролога, краще почуватимуться ті, хто заощадив частину коштів у попередні роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4 грудня: чого робити не можна

"Не витрачайте все до останньої копійки, бо виплати затримуватимуть, - каже Максимова. - Найкраще цього року почуватимуться ті, хто працює в команді. Вони гуртом долатимуть перешкоди, розпач і відчай. Наберіться сили. Попереду – кращі часи".

Можна вирішувати питання з нерухомістю.

"Покупка дому чи дачі буде вдалою, - розповідає астролог. - Близнюкам, Дівам, Стрільцям і Рибам краще не змінювати місце проживання. Якщо плануєте переїзд, то тільки в межах свого населеного пункту".

Сонячне затемнення 21 червня 2020 року буде нести найбільш фатальні події для України і світу. Астролог насторожила прогнозом на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Рік Металевого Пацюка: хто почуватиметься найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі