середа, 04 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 4 грудня: чого робити не можна

Гороскоп на 4 грудня: чого робити не можна
Не йдіть на компроміс із власною совістю. Фото: astrozodiac.net

4 грудня знадобиться уміння чекати та приймати виважені рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Будьте надійними у словах і вчинках. Беріть не кількістю, а якістю, - говорить астролог. - Підходьте ґрунтовно навіть до малих справ. Будьте щирими у почуттях. Ставайте на захист справедливості. Шляхетність високо цінуватиметься. Не йдіть на компроміс із власною совістю. Не плануйте важливих змін у своєму житті на цей день. Зберігайте те, що маєте. Відмовтеся від уживання молочних продуктів. Вони викликатимуть процеси бродіння у кишечнику. Голодувати також не можна".

Овен

Розпочніть день з гарячих поцілунків. Проведіть разом з милими якомога більше часу. Вас не полишатиме відчуття щастя. Бракуватиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини доходів. Зверніться по допомогу до досвідчених колег.

Тілець

У цей день вам важко буде об'єктивно оцінити комерційні пропозиції. Відкладіть вирішення матеріальних питань. Не беріть кредитів.

Близнюки

Справи йтимуть добре. Ви матимете стабільні прибутки. Невдалим буде вечір. Покупки та переговори здійснюйте до обіду.

Рак

Ви не шкодуватимете про витрачені цього дня гроші. То будуть вдалі придбання. Поповнення бюджету чекайте найближчим часом.

Лев

Прибутку не очікується. Розпочаті у цей день проекти будуть збитковими. По можливості перенесіть ділові зустрічі. Купуйте лише необхідні речі.

Діва

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Поки що доведеться з цим змиритися. Можете розраховувати на підтримку впливових людей у веденні справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 3 грудня: чиє життя зміниться на краще

Терези

Не беріть участі у майнових суперечках з родичами. Програєте. Використайте нагоду порозумітися з коханими. Згадайте разом найкращі моменти спільного життя.

Скорпіон

Не поспішайте прощатися зі своїми грошима. Вдалих внесків зробити не вдасться. Бережіть свої речі. Вони можуть виявитися невиправно зіпсованими.

Стрілець

Багато грошей у цей день заробити не вдасться. Мінімізуйте грошові операції. Подавайте милостиню.

Козеріг

Не час іти до шефа з розмовою про підвищення заробітку. Можете досягти протилежного. Купіть подарунки дітям і коханим.

Водолій

Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Жадібність до добра не доведе. Продавати й купувати побутову техніку не час.

Риби

Стороння фінансова підтримка не знадобиться. Удача посміхатиметься вам у вечірній час. Робіть покупки після заходу сонця.

У 2020 році переживемо три сезони затемнень. Астролог розповіла, чому у червні варто відмовитися від перельотів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 грудня: чого робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі