вівторок, 29 травня 2018 21:26

Міноборони похизувалося новими казармами на полігоні "Широкий лан"

Міноборони похизувалося новими казармами на полігоні "Широкий лан"
На полігоні Широкий Лан завершилось будівництво військових казарм. Фото: Міноборони

Міністерство оборони показало нові казарми на полігоні "Широкий лан".

Зараз там триває будівництво військового містечка, завершити яке планують до кінця року, передає прес-служба Міноборони.

"У Миколаївській області на території 235 Міжвидового центру підготовки військових частин і підрозділів полігону "Широкий лан" триває масштабне будівництво амбітного проекту з розвитку інфраструктури військового містечка... Зараз уже готові будівлі казарм і триває їхнє внутрішнє облаштування", - зазначили в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На полігоні "Широкий лан" сталася пожежа, загинув воїн - подробиці

Вже збудована і будівля їдальні, зараз йде облаштування підвального приміщення зі сховищем і ставляться внутрішні перегородки. На стадії завершення перебуває монтаж корпусу будівлі котельні, у ній вже встановили котли і провели випробовування під тиском.

На 2018 рік передбачені кошти 152 мільйони для завершення робіт на полігоні "Широкий лан". Станом на перше січня 2018-го виконано і оплачено Міністерством оборони робіт на 72 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони похизувалося новими казармами на полігоні "Широкий лан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі