середа, 07 лютого 2024 09:42

Три варіанти страв, якими точно здивуєте в День усіх закоханих

Три варіанти страв, якими точно здивуєте в День усіх закоханих
Три ідеї для романтичної вечері, щоб здивувати коханих здивувати Фото: pinterest

День усіх закоханих - чудовий час, щоб провести його з людиною, яка дорога вашому серцю. В цей день хочеться романтики і особливого частування, щоб по-справжньому насолодитися їжею.

Щоб романтична вечеря стала незабутньою, розповімо, що приготувати.

Перше правило – вибрати страви, які ви вмієте готувати. Адже ніщо не псує романтичну вечерю, як невдалі експерименти у кулінарії, пише smachnota.

Які страви можна приготувати для романтичної вечері

Закуски

Наприклад, сирні палички або кульки з лісовими горіхами, грушею та журавлиною або шматочки хрусткого французького хліба.

Головна страва

Як головну страву можна вибрати фаршировану рибу, м'ясо, домашню ковбасу або лазанью. Риба в поєднанні з травами та спеціями може бути дуже смачною. Наприклад, червону рибу можна запекти в духовці з розмарином, часником та лимоном. А ось м'ясо – це завжди гарний вибір для особливої вечері. Смажена свинина з сиром горгонзолу та грибами або качка з апельсиновим соусом – це страви, які нікого не залишать байдужими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ця страва стане першою, яку спробують гості: як ефектно подати закуску з сьомги

Десерт

Можна запропонувати морозиво з полуницею та мигдалем, пиріг з ягодами та вершками або, для любителів шоколаду, мафіни з гарячим шоколадом усередині.

Не забувайте про створення романтичної атмосфери - стіл має бути красиво сервірований, запаліть свічки, налийте вино і насолоджуйтесь прекрасною вечерею вдвох.

Приготуйте на День Валентина мішечки з млинців і ви точно здивуєте коханого. Ця страва надає вечері святкової й унікальної атмосфери та буде чудовим варіантом для таких особливих випадків, як День всіх закоханих

Мішечки з млинців з курячим і грибним жульєном можна подавати як гарячими, так і прохолодними. Для додаткового смаку радимо полити їх зверху вершковим або томатним соусом.

Зараз ви читаєте новину «Три варіанти страв, якими точно здивуєте в День усіх закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі